Thursday, September 22, 2005

Enya er blitt en blogdog!

Etter inspirasjon fra Fanny og Thomas har vi innsett at våre store håp også må få sin egen blogg. Håpet er først og fremst å inspirere meg selv til å beholde treningen strukturert framover mot Enyas (forhåpentligvis) store fremtid...

Dagen startet med to inneøkter. Enya er inne i en litt sær periode, noe som gjør meg takknemlig for alle øktene vi kan få til inne. Utendørs kan hun plutselig bli redd meg, selv midt i økta med lek, og det gjør treninga nokså fortvilt. Stikker avgårde som en sky ulv. Innendørs er hun heldigvis helt "på G". Første økt gikk med til stimuluskontroll på "sitt". Hun har veldig raske sitter nå, og prøver å bryte barrieren med stimuluskontroll. Trente også fri ved fot og posisjonen begynner å bli bra. Hun har lett for å trekke framover, men med mange tidlige klikk (det er lett å bli ivrig!) holder hun seg fint ved kneet. Hold fast treningen går også framover. Har hatt problemer med å holde lengre enn 0,05sek, men nå begynner det virkelig å likne noe. Kjørte endel doggie-zen på hold fast i en periode og det virker som det har løsnet for treningen.

Etter en noe sørgelig sporøkt i går med pinner i sporet, fant jeg ut at jeg skulle kjøre et kombispor (mest godis). Sporet gikk som en drøm og pinneplukking er ikke noe problem. Hun har en intens halelogringmarkering før hvert pinneplukk :-) . Jeg tror jeg skal fortsette med disse kombisporene hvor hun får tørrfor i sporet og jeg belønner med lek på pinnene.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes