Tuesday, September 27, 2005

Miljøtrening - usj...


Etter runderingssjokket på søndag fant jeg ut at jeg skal la Enya være unghund noen dager. I går ble det bare tulletrening for fotografen med mye lek og lite trening. Hun er veldig kosete for tida også, når hun skal ut av buret om morgenen sitter hun bare og venter på kosestund. En må benytte sjansen - det er ikke SÅ ofte hun vil ha nærkontakt!

I dag var Enya med meg til Sverige. Hun virket livredd i buret og trenget seg helt i et hjørne da jeg skulle lukke igjen døra... Aldri vært sånn før. Jeg brydde meg ikke noe om det, slang inn noen kjøttbullar og slang igjen døra.

På ettermiddagen var vi tilskuere på Håkons grunnferdighetskurs. Fikk trent mye kontakt, utg.stilling og fri ved fot. Trente i bånd, men hun brydde seg ikke om de andre hundene i det hele tatt. Tok mange pauser og belønnet ofte med lek. Hun virket faktisk ikke helt bortkommen i dag, så kanskje det er fort over denne perioden. Det gjenstår likevel å se, det er ikke uvanlig med svingninger fra dag til dag.

Får vel fokusere mer på miljøtrening, la Enya være litt hund og sette nitreninga litt på hylla for en stund. Usja meg, så kjedelig...



0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes