Sunday, March 19, 2006

Rygging og venstrevendinger

På fredag ble det treningsfri, mens på lørdag ble det to økter inne og en tur i styrtregn i skogen. Vi som trodde vinteren var over, men i natt har det snødd igjen og det snør fortsatt :-(

Jeg føler jeg trener mye på det samme og det er lite nytt å skrive. Jeg har nedprioritert "stå" lenge nå, og det var på tide å få det fram igjen.

Stå: Enya har en tendens til å vri seg ut til den ene siden når vi trener på stå. For å rette henne opp ble løsningen å kaste godbiten slik at hun må vri seg rundt i motsatt retning av det hun står... Det blir litt på samme måte som at man belønner på utsiden i fri ved fot på utsiden for å forhindre/forebygge ploging. Jeg har så smått begynt å sette på kommando og begynt å gå baklengs. Jeg får trene på dette endel framover, det er jo en del av LP1.

Venstrevendinger/rygging: Jeg har vært sløv med rygging og venstrevendinger i det siste, og det syntes. Hun har en lei tendens til å være altfor kjapp ned med rompa. Jeg måtte lokke henne opp eller kaste godbiten slik at hun måtte reise seg i begynnelsen, men etterhvert skjønte hun gamet. Det aller viktigste på venstrevendingene er at jeg selv vet hvordan jeg vil gå. Jeg må nok trene litt uten hund, slik at jeg er konsekvent på hvordan jeg svinger. Selvsagt skal Enya kunne følge meg til venstre uansett hvordan jeg går, men det kommer senere. Jeg får legge bort hunden først og fremst og konsentrere meg om hvordan stable føttene mest fornuftig.

Bortsett fra dette ble det trening på innkalling fra sitt, dekk fra holdt og bli liggende. Ingenting nytt å skrive om det, borstett fra at jeg faktisk klarte å trene bli liggende uten en eneste reis :-) Hurra for mor, selv om det bør være en selvfølge... Det er moro å trene for tiden, men kjedelig å blogge når det ikke er noe særlig nytt og spennende å skrive om...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes