Tuesday, March 07, 2006

Det flasker seg! (FILMER)

I kveld ble det innetrening igjen. Det begynner å ta form med noen LP1-øvelser nå. Og guri, så motiverende!!

Innkalling fra sitt: Hun sitter fint og venter på kommando når jeg går ifra på kjøkkenet og kaller inn fra stua. Nå blir det bare å generalisere dette, samt gjøre avstanden lengre. Jeg tror også jeg skal kjøre endel repetisjoner hvor Håkon holder henne igjen og jeg får best mulig fart inn.

Dekk fra holdt (FILM): Første del av øvelsen er så godt som i boks. Hun tjuvstartet på dekken på slutten av økta, så jeg får se til at det ikke blir en vane. En annen ting jeg må trene på er å starte fra utg.stilling på kommando (fri ved fot). Til nå har jeg kun latt henne starte frivillig når jeg starter med venstre fot (som forsåvidt er greit), men nå tror hun alle kommandoer som blir gitt når jeg begynner å gå betyr "bli". En liten filmsnutt av 1.delmoment av dekk fra holdt ble det også.

Bli liggende: For å få inn siste del av dekk fra holdt, samt fellestdekk, må jeg jammen prioritere "bli liggende" framover. Når jeg har trent endel "bli sittende" fra før tror jeg det skal bli nokså enkelt. Cluet er å holde en høy frekvens i starten, slik at det ikke blir noe feiling på denne treningen. Dette er en start.

Tannvisning: Hel øvelse! Jeg baklengskjedet det hele ved at jeg startet med å belønne når Håkon gikk ifra oss. Deretter bygget vi ledd for ledd - Vise tenner - så gå ifra - belønning. Så komme imot oss - vise tenner - gå ifra - belønning. Hvis det skal gå så lett som dette med andre enn Håkon som dommer, så er jeg jammen heldig.

I kveld blir det fellestrening med Nidaros igjen, og jeg gleder meg til å ta med denne treninga ut!

(En film av "Stå" er også lagt ut)



Det er godt det ikke ble ståører...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes