Thursday, November 30, 2006

Kon-kokos...

I gårkveld var det trening med Nidarosfolket på Leangen. Jeg var spent på om hun skulle være fjern, i og med at hun er på slutten av løpetiden, men det var ingen tegn på det.

Derimot var hun heltent og rakett på fremadsending til kon. Enten bombanderte hun kon eller så snudde hun opp for tidlig. I stedet for å fortsette på lang avstand bør jeg gå nærmere med en gang når jeg ser hun blir slik. Det kan også hjelpe å ta et par innkallinger el. før jeg trener på kon. Hun er virkelig kon-kokos... Tror dessuten jeg skal finterpe på hvordan hun stiller opp bak kon nå en stund før jeg øker avstanden igjen. Jeg vil at hun skal springe rundt kon og stille seg opp. Med riktig avstand og riktig pavlov er ikke dette noe problem, så jeg får ta utgangspunkt i den avstanden Enya lykkes! Av og til hemmer egne forsterkningsbetingelser treningen - det er jo så moro å se den hunden fare som en rakett når vi står langt unna kon!

Det ble en hel del trening på fri ved fot i alle varianter. Vendinger, tempoforandringer og holdter. Det begynner å kjennes bra ut. Jeg må fortsatt ha fokus på posisjonen, som vanlig... Synes likevel jeg klarte å tøye strikken nokså langt (gikk nokså lange strekker) uten å få variasjon. Det blir nok bra til slutt - om jeg bare tviholder på kriteriene mine!

Treningsiveren har vært litt dårlig i det siste, men jeg føler en oppsving på vei etter økta i går.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes