Thursday, January 25, 2007

En utfordring...

Nå har jeg innsett at jeg har en ny treningsutfordring... Det vil si at det ikke er noe nytt, men jeg har endelig innsett at jeg må trene på det! Altså trene på å få det bort...

KATTEJAGING!

I dag kom jeg tilbake fra tur og slapp bare hundene inn. Det jeg ikke var klar over var at Rakel hadde kommet inn før oss og dermed var jagingen igang. Hun trenger katten opp i et hjørne og stirrer på den. Når Enya ser at enten Håkon eller jeg kommer går hun til klypeangrep. Hun biter ikke, men napper og skremmer jo vettet av den stakkars lille pusen. Løsningen blir da hver gang å ta tak i nakkeskinn eller hva man måtte få fatt på, løfte det sorte og hvite monsteret så fort man kan og kaste det bortover gulvet. Dette gjør det IKKE bedre!!

For det meste går det jo greit å holde dem adskilt, men av og til havner man jo i slike episoder som i dag. Så da er det fint om Enya kan tåle å se Rakel innendørs (den andre pusen, Pseudo, er det ikke problemer med).

Det betyr trening der det blir belønning for å beholde roen med katten i rommet. Vi kan begynne enkelt med katten som hun allerede tåler og deretter gå over til Rakel. Tror vi kommer til å se fremskritt nokså raskt, det er bare å gjøre det. Og jeg vet i allefall ei lita spraglete frøken som blir glad for det!

Nova var helt infernalsk med katter tidligere, men nå ligger de side om side og Rakel stryker seg rundt bena hennes når hun får sjans. Takket være et par økter med masse godbiter for å beholde roen.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes