Monday, October 03, 2005

Hyttetur med spor og rundering

I helga har vi hatt med oss alle hundene på hyttetur til Sjodalen. De fikk en stor dose miljøtrening med barn (onkelunger med besteforeldre kom også), tur i fjellet, samt runderings- og sportrening.

Rundering: Sendte ut Håkon sammen med to av barna ut i skogen. Min hovedfokus var lydigheten på midtlinja. Etter siste runderingsfadese måtte jeg skifte taktikk. Belønnet ofte ofte ofte på midtlinja med leverpostei på tube. Har ikke hatt bedre fri ved fot i skogen før! Hun var virkelig på nett. Repeterte utg.stilling begge retninger, belønnet med postei. Etter fire-fem utg.stilling fikk hun full belønning med runderingskommando. Perfekt slag! Innkallinga gikk også over all forventning. Full fart helt inn. Slik gikk alle slagene. Mor var fornøyd.



Terningkast 6



Spor: Før avreisen i dag skulle jeg skyndte meg å legge/gå et kombispor. Resultatet ble at føreren hadde kun tatt med seg ett merkebånd. Husket ikke hvor hun hadde lagt vinklene og ikke hvor de fire pinnene lå. Enya gikk over så mye som tre pinner. Årsak: Fører var hodeløs. For gode godbiter mellom pinnene (selv om dette ikke skal ha mye å si, da pinneplukkinga hennes er nokså stabil). For stor fart (morsan gikk og sov i enden av lina). Fysjameg. På slike dager skulle man hatt en tøyhund fra IKEA...


Terningkast 1 (Det er visst ingen side på terningen som viser 0)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes