Sunday, November 13, 2005

Ikke lett uten nett...

Nå har vi endelig kommet oss inn i nytt hus på Solbakken, men internett er ikke på plass ennå. Det blir derfor litt vanskelig å holde bloggen oppdatert. Vi har funnet oss en grusbane med lys om kvelden rett ved der vi bor, så vi har fått til to treningsøkter der samt en økt inne siden sist jeg skrev. Naturlig nok har treningen blitt nedprioritert den siste tiden.

Ruta: På begge grusbaneøktene har vi repetert ruta, som ser ut til å gå som en drøm foreløpig. Hun er bombesikker på at det er i mellom kjeglene hun skal, har fjernet musematta en gang, og det gikk fint. Kommer til å fjerne musematta gradvis (variabelt) framover.

Fri ved fot: Fri ved foten begynner å løsne utendørs også nå. Jeg prøvde å kjøre doggie-zen mot en fotball, men det ble for smygete for min smak. Det er nok vel tidlig å bruke doggie-zen på fri ved foten som hun kan såpass dårlig. Men nå har hun fin posisjon, hun trekker ikke framover. Cluet er uansett å trene fri ved fot på slutten av økta etter de heteste toppene er borte.

I tillegg har jeg trent apport og stillingsforandringer i front. Ingenting å berette egentlig. Får heller legge ut en video etterhvert om hvordan jeg trener dette.

2 Comments:

At 14/11/05 02:53, Anonymous Anonymous said...

Er det ok om jeg linker til bloggen din?

 
At 16/11/05 01:22, Blogger Enya - The BlogDog said...

Selvsagt!

 

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes