Tuesday, October 25, 2005

Tilstandsrapport - Grunnferdigheter

Vi bestemte oss for å ta en fotosession i finværet med vårt fine nye kamera :-) Og da ble det ruta og grunnferdigheter som stod på planen.

Ruta: Vi hadde plassert ruta et godt stykke unna bilen og på vei bort fikk Enya øye på den. Fra ca 30-40m unna ga hun full gass rett inn i ruta. Juhu!! Kjørte fler vellykkede repetisjoner på ulik avstand (opptil ca 15m). Belønnet i ruta hver gang med drakamp.

Terningkast 5. Flink hund, flink fører! Jeg vil fortsette treningen slik jeg har gjort, kanskje øke avstanden enda mer neste økt.


Grunnferdigheter: Vi hadde en liten gjennomgang av grunnferdighetene, og jeg er faktisk overrasket over hvor mye hun faktisk kan. Jeg føler av og til at hun ikke kan en døyt (særlig når jeg hører om kullsøsken som har debutert i LP1 med gode resultater). Det bryr jeg meg ikke om, det er tross alt en stabil lydighetshund som er målet, som ikke jeg skyndter meg med og etterpå må begynne å reparere pga. dårlig forarbeid. Jeg har troen på å kunne litt av hvert, og selvsagt mye av alt til slutt! Det dukker likevel opp noen hull, sitt i front blant annet. Dekken sitter meget løst og utg.stilling er også høyt på lista. Selv om hun er dårlig på sitt i front har hun en helt utrolig doggie zen, bakpartskontroll og stillingsforandring (dekk til stå og omvendt). Så summerer man opp har hun et godt grunnlag å bygge videre på, jeg gleder meg VIRKELIG til Enya begynner å få en sommer til på baken. Da begynner den egentlige moroa!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes