Tuesday, February 07, 2006

Innetrening

Musematte: Denne treninga var litt for moroskyld - etter å ha fått tak i ny mini-musematte og pipepinnsvin så måtte det prøves. Hun tviler ikke på oppgaven...

Fri ved fot: Håkon mener at Enya har en tendens til å komme litt langt fram, jeg synes ikke det - nå er det på tide å få dette på film så mor kan se hvordan det ser ut! Jeg synes det begynner å likne noe, og om en måned eller to så kan vi kanskje gå 10m sammenhengende..........

Hold fast: Hold fast kan man aldri trene nok av. I dag var det apportbukken. Jeg vil at hun skal kunne holde fast når jeg dunker og drar i bukken. Ingen problemer med dette. Hun tilbyr til og med en "ligg på siden" med apportbukk i munnen. Apportering med ulike gjenstander bør egentlig skje hver dag - med en ny gjenstand. Dette er målet framover. To minutter trening som kan gjøre underverker.

Stå under baklengs marsj: Inspirert av Fanny og Thomas fikk jeg lyst til å prøve å få Enya til å tilby rygging under baklengsmarsj, dette for å få belønnet en skikkelig "stamping" med frambena (det er jo bråstopp idet hun starter rygginga - dvs. perfekt stå :-) )
Jeg har ikke trent rygging i front tidligere, men det var fort gjort. I løpet av økta hadde jeg rygging i front og kunne begynne å gå baklengs. Hun kom fort med ryggingen, og det så jo veldig pent ut. I tillegg fikk jeg en veldig fin stå i front når jeg stod stille også. Foreløpig virker dette genialt! Jeg ser i allefall fordelen med det i forhold til innkalling med stå. Stå under marsj er en enkel sak å få til.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes