Monday, May 22, 2006

LP med pikene

I går ble det ingen trening på Enya med mor. Vi hjalp til med flytting hele dagen og da var mor fornøyd og måtte innta horisontalen, dessuten regnet det på tvers... Heldigvis har hun funnet seg en samboer utenom det vanlige og han tok en lydighetsøkt innendørs med fri ved fot, stå under marsj og dekk fra holdt. Jeg tror faktisk han var litt misunnelig, han vil nok også ha en bc som biter føreren i magen for å få leken sin.

I dag ble det en lp økt på Stavsøra med damene. Det var varmt i sola for både den 9mnd gravide, den sorte gamle og den lille sort/hvite - men de taklet overraskende bra!

Etter en slik økt er jeg nesten litt fristet til å melde meg på konkurransen 3. juni, men jeg vet at vi har lang vei igjen før vi ligger stabilt på fellesdekk med flere hunder og takler alle forstyrrelser som følger med en konkurranse. Jeg vil IKKE ødelegge for meg selv ved å starte for tidlig - vi har ikke dårlig tid. Jeg vil heller starte litt senere og safe enn å risikere at hun reiser seg på fellesdekk eller springer ut av ringen til en annen hund. Det lærer hun ikke mye positivt av...

Hvis været tillater det blir det filming i morgen av alle øvelsene på både bc-bror og bc-søster.

De fire yngste har fått seg midlertidig hundegård til den store hundegården er ferdig

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes