Sunday, May 14, 2006

Vinteren er tilbake...

I dag var planen å dra på Jonsvatnet på Nidarosbanen for LP og sporing. Det et godt stykke å kjøre, og med det forferdelige været som har vært i dag fant vi ut at det ikke var verdt å dra så langt for å trene i sludd... Vi dro på ASKO i stedet og fikk trene i oppholdsvær.

Det ble bare LP trening i dag og noe budføring. Budføringa vår er i boks - dvs. med Håkon er den i boks. Jeg begynte for en stund siden med at Håkon belønnet henne for å ta kontakt og etterhvert komme i utg.stilling. Jeg skiftet taktikk, mest for nysgjerrighetens skyld. Håkon fikk Enya i utg.stilling et par ganger før vi kjørte opp avstanden. På ca. 20m avstand stilte Håkon seg opp, jeg fikk Enya i utg.stilling og hun fikk "værsågod". Enya (the doggie-zen queen) trodde selvsagt hun skulle gå rett i belønning hos Håkon, men da han fortsatt stod oppstilt satte hun seg raskt i utg.stilling. Neste repetisjon var det ingen tvil og vi kan nå sende henne fram og tilbake mellom oss uten problemer. Dette gjort på to økter :-) - hvorfor gjøre det vanskelig? Nå gjenstår det å se om det fungerer like fint med andre figuranter.

Kjørte kun en vanlig innkalling i dag - ingenting å si på farten, kanskje det har løst seg selv nå?

Kjørte to hele øvelser med dekk fra holdt som var upåklagelige. Det er herlig med ferdige øvelser!

Ellers var fokus på fri ved fot i dag også, når hun er ivrig (altså tidlig i økta) er det vanskeligere å ha henne langt nok bak. Jeg må ikke la henne skli fram bare fordi jeg har lyst til å gå lange strekker (men det er jo så fristende å gå bare litt lengre...). Da gjør jeg meg selv en bjørnetjeneste. Jeg får holde på kriteriene så sluttresultatet blir slik jeg vil - det er ingen grunn til å slurve! En LP1 fri ved fot er helt klart innen rekkevidde nå...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes