Wednesday, January 31, 2007

NM i fri ved fot...

I kveld har vi vært på Asko og gått fri ved fot i nesten en time, foruten 10 min med avstandsdirigering og noen pauser innimellom. Underlaget var slaps/snø/is, og jeg har ikke lyst på en hund som ikke klarer å sette seg på ekkelt underlag (Nova er håpløs når det er vått...). I tillegg sneglet vi oss rundt de andre hundene med høy frekvens og Enya begynner å bli herlig å gå med. Jeg kjørte en hel del varianter med vinkler under både springmarsj og sakte marsj, vendinger på stedet, vinkler og holdt. Jeg tror jeg nå kan krysse av for "fungerende fri ved fot på forferdelig underlag" :-D Viktig å trene på dette.

I tillegg ble det avstandsdirigering, med fokus på å vente på kommando. Jeg kunne gå ifra ca 10m og hun ventet fint på "dekk". Jeg feilet henne en gang, etter det ventet hun nesten dirrende og slapp seg ned i dekk med en gang hun fikk kommandoen. Foreløpig føler jeg vi er på rett vei med avstandsdirigeringen, er livredd for å få samme problemer som Håkon hadde... Jeg skal fortsette å belønne en og en forandring en god stund framover.

Ellers må jeg finne en ny løsning på bloggen min. Jeg synes det er så mange andre fine sider å se på, og har lyst til å få meg en helt ny "stil". Jeg prøvde meg på ny farge og nå får jeg ikke forandret tilbake heller - jeg likte den forrige bedre... Jeg får se å få meg en proff blogg jeg også. Har jo en hel haug med bilder liggende og har mange ideer som surrer i hodet. Jeg begynner å få litt dreis på Photoshop etterhvert, så jeg må bare lære meg å "få det på nett"!

Her kan dere se en side jeg liker veldig godt.

Labels: ,

2 Comments:

At 1/2/07 16:57, Anonymous Anonymous said...

Næmmen så hyggelig at du synes så godt om siden min :) Varmer det lille hobbynerd-hjertet det :-))
Hilsen fra alle oss
PS: Jeg syns bloggen din er veldig oversiktlig og flott som den er jeg.

 
At 27/2/07 01:30, Anonymous Anonymous said...

Ja Marthe, du må fikse deg en ny side... Denne er så tungvint, jeg leter og leter, men finner som regel ikke det jeg leter etter. Så fikse nye side fortere enn fortest! For jeg synes det er så morsomt og hyggelig å lese om dere og deres trening. Forøvrig nysgjerrig på neseprøve frys. Snodig som jeg er ser jeg da for meg hund og neseprøve i fryseren *flir* Så dette må forklares før fantasiene tar helt av :)

 

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes