Wednesday, October 05, 2005

Innkalling og ruta

Det føltes lenge siden jeg hadde trent LP. Det er nok inneøktene som gjør det. Trening skal liksom foregå på en fotballbane eller lignende og vare i over 1 time. Så i dag ble det en "ordentlig" trening. På planen stod innkalling og ruta.

Innkalling: Kjørte to innkallinger der Håkon holdt henne igjen i halsbåndet. Jeg må snart få inn en bli på henne. Det virker som hun synes det er så forferdelig å bli holdt i halsbåndet, og jeg begynner å se et mønster i at hun blir sky etter at vi har trent med å holde henne fast. Første repetisjon var aldeles nydelig. Fin fart og en nesten perfekt utg.stilling. Neste ble ikke fullt så bra, litt dårligere fart. Gikk over til å hive godbit så langt jeg klart for å få repetert innkomsten.

Ruta:
Å kalle dette trening på ruta blir litt vel overdrevent. Kall det heller musemattetrening med fire kjegler rundt. Fokus var å holde Enya på matta mens jeg kunne omvendtlokke henne. Hun tråkket på matta, jeg tok fram godis/fille. Flyttet hun seg fra matta etter klikket forsvant godisen/filla bak ryggen. Det var ikke mange repetisjonene som skulle til før hun stod fint på matta etter klikket.


0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes