Wednesday, November 30, 2005

Framskritt med apport


Julestemningen har senket seg over Solbakken og to dager før eksamen finner jeg likevel litt tid (akkurat som det er vanskelig...) til å blogge litt. Det har blitt altfor lite trening de siste dagene, men litt har det blitt.

Apport: ENDELIG har vi gjort store skritt i forhold til apporteringa. Jeg har hatt vanskelig for å få en fin innkomst med Enya, det har vært fryktelig vanskelig å sette de riktige kriteriene for at hun ikke skal spytte ut apporten idet hun kommer i utg.stilling. Jeg har trent endel hold fast i utg.stilling etter "apport-på-foten-fadesen" og det er mulig at det er det som har gjort utslaget. Hun har blitt meget flink til å holde posisjon i utg.stilling både når hun får og når hun holder fast apporten. Jeg kom fort fra å gi tresleiva på vei til å sette seg til å kunne levere den i front slik at hun kom i utg.stilling. Hun holder fint fast og nå er det bare å generalisere dette også med ulike gjenstander! (Ikke for tunge freløpig - vil ikke reparere igjen...)

Foruten apportering har vi trent litt fri ved fot. Ikke noe nytt å berette. Synes treningen går nokså bra!

(Vil ikke legge skjul på at jeg gleder meg til å få en voksen borderfrøken, etter treningsfadese på Schäferhundklubbens treningsplass var jeg veldig glad for å ha en stabil og treningsglad flat full av krutt. Enya var ikke på nett i det hele tatt, skulle bare snuse og være sær...)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes