Sunday, February 19, 2006

F... fri ved fot

Det ble nok en hundedag med meldingstrening, fri ved fot og skitur med de gamle firbente.

Meldingstrening: I dag ble det meldingstrening på tunet. Begynte med hel kjede med en gang. Fokuset i dag også var gåinga. I allefall at jeg skulle stå et annet sted når Enya kom tilbake fra figuranten enn der jeg sendte henne ifra. Full gass hele veien, egentlig ingenting å klage på. Utrolig arti trening, neste gang skal jeg gjemme Håkon ulike steder inne i låven (mest for spenningens skyld...). Gåingen ser ut til å gå bra også.

Fri ved fot: Kruttet ble nok brukt opp på meldingstreninga... Det ble altfor vanskelig å gå fri ved fot etter den artige meldingstreninga. Enya var overbevist om at det befant seg en figurant oppe i skogen hun måtte ha oversett. Da hjalp det ikke med høy frekvens med lungemos. I tillegg tabba jeg meg ut med å hive kongen, så Enya sprang avgårde og la seg ned med den. Fri ved fot er rene straffen, særlig for mor... Jeg er vel nødt til å få til en økt til i løpet av dagen.

Enya er nok midt i verste løpetiden nå. I natt blir hannhundene liggende i bilen, tror ikke de har sovet mye de siste døgnene. I allefall de grå, mens bror oppfører seg som en kastrert hannhund. Jeg synes ikke Enya er særlig preget av løpetiden, bortsett fra at hun gjerne ville spise opp Varg da han kom seg løs fra båndet og skulle flørte med henne.

Dagens gjenstand: BANAN

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes