Friday, February 17, 2006

I ridehuset

Det ble en tur i ridehuset på senkvelden torsdag. Enya hadde ligget i buret hele dagen omtrent, og jeg var klar for full sprut.

Innkalling: Med Håkon som medhjelper fikk jeg tre innkallinger med veldig fin innkomst, men med skuffende dårlig fart. Hun galloperer, men ikke med full gass. Jeg må få inn ”bli” så fort som mulig nå, jeg tror det er all håndteringen som gjør henne litt satt ut. Borderpysa. Jeg er uansett fornøyd, farten kommer etterhvert likevel.

Meldingstrening: Fokuset mitt var gåing. Jeg startet mens Enya var ute hos figuranten. Det var tydelig at gåingen ble for mye for Enya på første repetisjon. Hun stoppet opp og satte seg i utg.stilling med bittet hos Håkon i stedet. Jeg måtte prøve å shape dette, ved å gå noen skritt idet hun tok bittet og var på vei tilbake, men raskt stille meg opp for utg.stilling. Jeg må i allefall passe på at jeg alltid stiller meg opp når hun er på full fart inn til meg, så jeg ikke forsterker at hun blir stående borte hos figuranten. På siste repetisjon kunne jeg gå noe lengre, og problemet er nok borte nå.

Fri ved foten: Blæh, for en kjedelig trening. Håkon sier vi gjør fremskritt, men jeg føler vi står på stedet hvil. Det er så utrolig vanskelig for meg å strekke strikken! Tre skritt – klikk. To skritt – klikk. Tre skritt – klikk.Blæh blæh blæh. Kanskje jeg skal overlevere hele hunden til Håkon en stund, så får jeg se hvordan jeg skal gripe det an framover...

Svaret jeg fikk var å dokumentere 15 økter med fri ved fot, innen neste fredag. Dvs. litt over to økter per dag framover. Javel da...

I bilen sloknet Enya med en gang, selv i ny bil med Nova i samme buret. Hun er tydelig sliten for tida, det skriver vi på løpetida.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes