Saturday, February 18, 2006

Lørdagsidyll

Helgedager dedikert til de firbente er jammen luksus. Først ble det en tur til dyrlegen for rabiesblodprøve, miljøtrening på City Syd, fellestrening på ASKO, apporttrening og skitur med de voksne hundene. Slik stas!! Løpetiden begynner å synes på hannhundene på Solbakken. Jeg blir sprø av stressing og piping mens Håkon av en eller annen grunn har mer sympati...

Apportering: Jeg har et fint opptak, og fin innkomst. Det eneste som mangler er å sitte og vente i utg.stilling mens apporten kastes. Jeg belønnet med kong og kastet avgårde apportbukken mens vi lekte. Ble så passiv og ventet på frivillig henting av apporten. Neste skritt blir å kunne sitte og vente på kommando så har vi full øvelse. Hurray!

Fri ved fot: Vi har fått til et par økter med fri ved fot, inne og ute (i henhold til min knallharde plan). Å belønne mens vi går (ikke stoppe for hver gang) synes jeg gir en bedre flyt og jeg får trent mer effektivt. En ordentlig oppdatering på fri ved foten kommer når mine 15 økter er over (hvis det er verdt å skrive om...).

Dekk i utg.stilling: Enya var ikke så "heit" i dag og det var en noe enklere oppgave å få stimuluskontroll på dekken i utg.stilling enn på onsdag. Hun reagerer lynkjapt på kommando, vekslet melllom å belønne henne for å bli liggende, kommandere "sitt", belønne utg.stilling og kommandere "dekk". Hun ble veldig flink til å vente etterhvert.

Dagens gjenstand: NØKLER

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes