Wednesday, February 08, 2006

Fellestrening på ASKO

I kveld ble det fellestrening på ASKO. Vi må få med oss alle treninger med andre hunder framover, det er lett å velge bort sunn og kjedelig miljøtrening når man kan velge effektiv "ordentlig" hundetrening...

Fri ved fot: Enya bryr seg forbausende lite om andre hunder, selv om hun har løpetid nå. Hun er helt fin å trene. Jeg har begynt å ha ballen i venstre lomme (sammen med godbitene) slik at jeg belønner på samme måte med ball som med godbiter - altså på utsiden. Jeg slipper bare ballen ned langs ryggen hennes så hun vender bakover/ inn med rumpa. Lurt å trene dette tidlig i økta, da er hun virkelig ivrig! (Av og til bikker det over og da biter hun meg i låret...)

Rygging i front/baklengs marsj: Ryggingen sitter løst nå, men jeg ser jeg må trene på en finere "følg etter". Hun har en tendens til å komme vel langt unna meg. Særlig nå som vi har trent rygging i tillegg. Jeg bør først få fram en fin "følg etter", deretter en eksplosiv rygging. Så kan jeg sette det hele sammen og få på litt fart.

Dagens gjenstand: POTETSKRELLER

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes