Tuesday, February 21, 2006

Mye snørr lite trening...

De siste par dagene har det blitt lite trening. Det meste av tiden har blitt brukt på sofaen med varm te og snørrpapir. I går ble det en liten økt på kjøkkengulvet likevel.

Stå: Jeg trente stå i front og bli stående. Hver gang hun tilbydde "stå" vekslet jeg med å belønne på direkten med godbit fra lomma og legge ned noen godbiter fremfor henne for å så bevege meg litt og si "vær så god". Med godbitene liggende foran henne kunne jeg gå bak før jeg klikket og hun fikk belønningen. Ved et par anledninger reagerte hun lynkjapt på værsågoden, men stoppet ca 2 cm før godbitene. Ble så stående og rygget tilbake. Har også sett at hun til og med har tatt et par av godbitene før hun stopper seg selv, rygger tilbake og venter på ny værsågod. Rare koblinger i den lille bc-knotten av og til!! Det at hun stopper før godbitene kan jo være et tegn på at "værsågod"-kommandoen ikke er så bra, men det at hun først spiser noen av godbitene og stopper seg selv er jo helt uten logikk. Foreløpig er det veldig sjeldent at det skjer, så jeg velger å ikke gjøre noe med det. "Værsågod" er så godt som spikret i de fleste situasjoner så jeg er ikke bekymret.

Håper det blir en tur på fellestrening i kveld, men formen får bestemme. Det ser mørkt ut i skrivende stund... Det er forresten lagt ut to nye filmer. Vi har endelig fått inn det meste av videoene på dataen nå, så det står bare igjen en hau med redigering før de er på nett.

Dagens gjenstand: SNUSESKE

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes