Friday, October 20, 2006

Jaktenke igjen

Ja nå har Håkon dratt på elgjakt igjen, denne gangen bare på helgetur. Så da er det bare Ola, jeg og damene hjemme i helga.

Vi var på Stavsøra en tur i går for en liten gjennomkjøring av LP1, det er jo bare en uke til vår lydighetsdebut. Jeg gleder meg faktisk! Det er 12 startende i klasse 1. Jeg er spent! Håper Enya beholder futten hun har hatt i det siste. Vi skal få kvalitetssikret stå under marsj og hopp over hinder før den tid. Det er de to øvelsene jeg føler meg litt usikker på. Hun har lett for å tjuvstarte på sitten i stå under marsj. Jeg kommer ikke til å kjede med sitten framover, bare terpe på å bli stående. Selvsagt hadde det ideelle vært at hun virkelig kunne vente på sitt-kommandoen, men nå rett før konkurransen føler jeg det er tryggest å bare terpe på å bli stående når jeg går inntil. Jeg får se, kanskje jeg kjeder det hele sammen. Spørs hvor mye jeg får trent på det framover. Det som er skummelt er at når jeg kjeder det hele sammen vil jeg likevel få tjuvstart når konkurransen kommer og det er ekstinksjon inne i bildet. I og med at hun har en historie med tjuvstarter på baken. Dårlig trener!

Trente på hinderet i dag, og det ser riktig fint ut hjemme på hinderet vårt i hagen. Jeg må sørge for at jeg får trent på andre hinder også. Vi vurderer å ta en tur til konkurranseplassen dagen før konkurransen for å trene/lufte hundene på plassen, og forhåpentligvis står det et hinder der som vi får prøvd oss på.

Et lite bilde av storsjarmøren på tampen (ser ut som han er blitt den nye linselusa):

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes