Friday, October 07, 2005

Ruta og apportering

Etter inneøkta tidligere på dagen med meldingstrening ble det en tur på fotballbanen igjen. Måtte fram med ruta igjen for å prøve å ta igjen brosjan. Litt apportering ble det også.

Ruta: Hadde med Håkon som observatør i dag. Han ga meg streng beskjed om å stå rolig til jeg har klikka på matta (skal liksom skyndte meg avgårde for å få belønnet uten at Enya trekker mot meg igjen...) og i tillegg ha en fot på matta før jeg drar fram filla. Dette tror jeg kan gjøre underverker, og jeg tror det er en grunn til at jeg har fått testing med Nova og har nesten fått det med Enya. Min bevegelse mot ruta har blitt en nokså betinget forsterker... Så kjekt det er med egen coach! (Selv om det er fryktelig irriterende når man ikke har sett dette selv....) Både Håkon og jeg syntes at Enya var på vei lengre bort fra testinga på slutten av økta enn på begynnelsen. Flinke Håkon!

Apportering:
Gapte over litt for mye etter treninga tidligere på dagen. Trodde jeg skulle få til en innkomst med apportbukken der jeg ga Enya apporten bak meg (med Håkon som skål - doggie-zen). Vi var på slutten av økta og i tillegg utendørs, så dette måtte gå dårlig. Etter en mislykket repetisjon kjørte jeg en der hun fikk apporten i utg.stilling og ble belønnet for det. Neste måtte hun flytte rumpa etter meg etter at hun hadde fått apporten i munnen. Morsan redda seg inn igjen...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes