Friday, December 09, 2005

Huff!

Uten nett er det fryktelig vanskelig å holde bloggen oppdatert! Siden sist har vi hatt flere økter med LP og dessuten en liten runderingsøkt.

Rundering: Det ser ut til at det gjorde godt med en liten pause i høst etter skrekkrunderinga tidligere. Hun kom på innkalling og reagerte lynkjapt på kommando. Det jeg har vansker med er å få en kjapp utg.stilling etter å ha belønnet på midtlinja. Ellers i alle sammenhenger, er det utg.stilling som er høyest på lista, som kommer med høyest frekvens. Måten jeg har tenkt å trene dette på er at jeg skal lage meg en løype med midtlinje og figurantskåler. Jeg setter ut skåler med godis på begge sider av midtlinja. Enya må komme i utg.stilling før hun får runderingskommando. Dette er ett skritt nærmere en runderingssetting, hvor figurantene er av max kvalitet. Skålene vil nok ikke være like verdifulle, men et fornuftig steg fram vil jeg tro. Dette blir spennende å prøve! Målet er bare å få utg.stillinga høyere opp på lista i runderingssammenheng.

LP: Vi har trent noen økter innendørs samt flere fellestreninger med andre hunder til stede. Enya overrasker stadig, hun er helt knall for tiden! Selv med andre hunder er hun helt super å trene nå. Vi har trent endel på å touche kjegler jeg står vendt mot, som en parallelltrening til den andre rutatreninga jeg har gjort. Hun skal lære å holde fokus mot den bakerste kjegle jeg står mot. Denne treninga kombinert med musematta i ruta (selv på langt hold) tror jeg kan gi oss en knallgod rute etterhvert! (Forhåpentligvis...)

Jeg husker knapt hva vi har trent den siste uka, det er vel et hint om at jeg må bli flinkere til å skrive ned hva vi har gjort underveis... Apportering og fri ved fot er noe som har vært prioritert, men har ingen store nyheter på de emnene.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes