Monday, January 23, 2006

Runderingshelg

I helgen har det blitt runderingstrening for alle penga. Vi har funnet en hemmelig plass i skogen (takket være Kjersti!) hvor det er fint og bart, og fritt for is. Herlig!

Rundering lørdag: Målet mitt for denne økta var å holde meg på riktig side. Jeg vil ALDRI se mer til ulvingen under runderingstrening. Jeg så tendensen forrige helg med feltsøket utendørs, men det er lenge siden det har skjedd på rundering. Jeg hadde fokus på å kjøre få slag, med max intensitet. Jeg husker ikke helt hvor mange slag vi hadde, men det var i allefall få. 5-6 kanskje. Figurant ute på 50m skjult - ingen problemer. Det som var merkelig i dag var at hun ikke var fullt så sugen på figurantene som hun har vært. Dvs. hun kom springende tilbake til midtlinja med ballen en gang, og stakk avgårde med en gang det ble tatt fram godis. Da kom hun heller inn til mor og fikk nugatti. Jeg vekslet mellom å stoppe henne på midtlinja og la henne få springe forbi. Feilfri trening - sånn skal det være! (Selv om økta blir kort...)

Rundering søndag: Jeg var fristet til å ha flere slag enn dagen før. Figurantene ble instruert til å være aktive og flinke til å belønne, en blir fort bortskjemt med en hund som vanligvis springer tulling etter en ball der man kan bare stå rolig og kaste. Med aktive figuranter hadde Enya ingen planer om å stikke avgårde i dag. Jeg fortsatte egentlig som dagen før, bare at det var fryktelig bakvind denne dagen. Det resulterte i at Enya trakk for langt fram på så og si alle slagene. Målet er jo å få henne til å springe rett ut i 50m, uansett vind. Jeg skulle nok heller å kjørt med en synlig påvirkning for å unngå disse skjeve slagene. Uansett - kjempefornøyd med helgas trening. Fokus framover blir å få fine passeringer uansett hvor Enya kommer ifra. Dessuten bør jeg også være sikker på at hun faktisk springer 50m rett ut uansett, slik hun har gjort tidligere.


Tam ser og lærer hvordan de som kvalifiserer seg til NM gjør det...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes