Friday, January 06, 2006

Trening i P-huset

I gårkveld ble det trening i parkeringshuset på Rotvoll etter bursdagsmiddag med Håkon i byen. Deilig å ha lys om kvelden og slippe isen når man skal trene.

Innkalling: I starten av økta kjørte jeg 4 innkallinger med Håkon som holdt igjen Enya. Grunnen til at jeg kjører innkallinga tidligst i økta er for å få max fart og intensitet. Og det skal jeg si det er. Hun er kjapp og kommer i finfin utg.stilling. Jeg skal fortsette å kjøre innkalling tidlig i økta framover, jeg synes farten og intensiteten blir bedre for hver økt.

Apportering: Jeg falt for fristelsen å gi Håkon apportbukken på lang avstand for å se om hun fikk like fin innkomst som uten apporten. Helt knall! Hun har litt problemer med å skjønne helt hvor hun skal plassere den vesle kroppen sin når hun har stor fart og i tillegg har apporten i munnen, men viser ingen tegn til å verken tygge eller spytte ut. Den noe rare (og lange) innkomsten blir nok borte nokså fort. Hun begynte allerede 4-5m unna å rygge seg inn ;-)

Plukk opp: Jeg fortsatte plukk opp treninga fra i går, denne gang kjørte jeg også med innkomsten. Hun har et veldig fint opptak når hun står på riktig side (dvs med apportbukken mellom oss) men når jeg sender henne fra meg så har hun en tendens til å bruke labben en gang før hun plukker opp. Det jeg trodde skulle bli problemet var å få henne til å springe forbi apporten før hun plukker opp, men dette gjør hun helt naturlig. Jeg får terpe mye på oppaket når hun står på motsatt side fra meg så prøve igjen å sende henne fra siden eller fra meg. Jeg vil ikke kjøre med innkomst før denne er perfekt, kun terpe på opptaket.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes