Monday, December 26, 2005

Apportering

I julen har det blitt lite trening. Julaften og i går ble det bare turer for å trimme av litt ribbe, og i dag har damene vært med mamma og pappa på tur mens eieren har ligget syk hjemme. Vi fikk likevel til en liten apporteringsøkt på kvelden. Håper formen bedrer seg til i morgen, for nå er jeg treningssugen.

Apportering: Enya begynner å bli veldig god på apporteringen nå. I mangel på figurant som belønning ble det et tefat med vaniljeis som gjorde nytten. Jeg brukte både en stekespade og et brilleetui som jeg kunne gi henne i front. Hun kom så i utg.stilling og fikk "værsågod" uten "takk". Jeg varierte dessuten plasseringen av tefatet uten problemer.

I morgen skal jeg gjennomsøke garasjen for flere gjenstander til apportering samt fortsette fri ved foten treningen. Bli sittende bør jeg også kunne gjøre noe konstruktivt med.

Som en fin avslutning på kvelden sprang Enya opp i senga (etter å ha vært ute) - for andre gang i jula!!! - og tissa en stor skvett som takk for økta... Argh! Hun skulle vært i bur hele tiden utenom treningstid!

Hehe, ja de er virkelig smarte:

http://www.hugi.is/hahradi/bigboxes.php?box_id=51208&f_id=1378

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes