Friday, February 24, 2006

Halv tank

Jeg så fram til å endelig komme i ridehuset for en økt med mye fart og intensitet. Dessverre var det bare halv tank på energilageret til Enya.

Fri ved fot: Fri ved foten har blitt nedprioritert noen dager nå i og med at jeg har vært syk. Så planen om de 15 øktene som jeg skulle hatt innen fredag (i dag!) ble en solid fiasko. Spørs om jeg må legge inn søknad om sykmelding til sjefen sjøl, og utsette det til over helga. Vi fikk uansett trent litt fri ved fot før vi startet hindertreningen, men hun var liksom ikke helt med. Måtte ha veldig lave kriterier (Les: gå max to skritt) for at hun ikke skulle falle ut. I helga blir det forhåpentligvis opptil flere økter daglig, dette går ikke! Hun er jo tross alt 14mnd snart!

Hopp over hinder: Jeg la opp treninga mye som Håkon gjorde, se Tams blog. Jeg kom ikke så langt som Håkon og Tam, da vi måtte gi oss pga. tom kruttønne, men vi er likevel godt igang.

Vi ga oss der, Enya hadde tunga ned på potene og mor gadd ikke å bruke mer tid på en sliten hund når hun hadde ei frøken til i bilen som fortsatt hadde mer enn nok krutt igjen for mer trening... Skriver dette også på løpetidskontoen.

En liten smakebit på hva vi har i vente! (En sikker kur for dårlig humør...)
:-D

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes