Wednesday, March 01, 2006

Fri ved fot og apportering

Pga. sterk kulde og landskamp på TV (regner jeg med) var vi nesten alene på ASKO i kveld. Fri ved fot og apportering skulle vi gjennom. Samt terge den største, svarteste schæferhannen vi fant.

Fri ved fot: Så moro, det var moro! Det har løsnet litt for oss igjen i kveld. Så herlig! Vi kunne gå mange fine skritt, belønning med ball og godbiter om hverandre. Jeg trengte et lite puff på denne treningen nå!

Apportering: Jeg tok en råsjans, kastet avgårde apporten (uten medhjelper til å fjerne bukken) med Enya i utg.stilling. Det måtte bare bli feil, hun sprang avgårde og jeg måtte feile henne. Mest fornuftig ville nok vært å bare la henne springe. På neste repetisjon kastet jeg den bare noen meter framfor meg, og fikk kommandert "apport" mens hun fortsatt satt. Etter feilingen ble hun usikker og farten ble heller dårlig. Men hun tjuvstartet ikke på noen av repetisjonene, og jeg kunne kaste apporten langt. Jeg har ikke fått ønsket resultat med farten. Den er heller usikker og travende ut, men veldig rask inn igjen. Selv om jeg tror farten kommer etterhvert vil jeg nå prøve å sende henne avgårde uten kommando (men ikke fra utg.stilling) og legge på kommando på nytt.

Vi avsluttet med å storme bort til en stor schæferhanne for å kjefte han opp litt. Tispeskinn...

Det har kommet noen nye filmer:
Stillingsforandringer

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes