Friday, March 03, 2006

Innkalling og dekk fra holdt


Tross knallvær ble det en inneøkt midt på dagen. Jeg sendte ut de andre hundene og startet treningen. Fri ved fot var som alltid på planen, samt innkalling og dekk fra holdt. Deretter ble det en skitur i finværet.

Fri ved fot: Jeg begynner å kunne puste mens jeg går nå. Jeg slapper av og Enya går flott både sakte marsj og vendinger.

Dekk fra holdt: I og med at Enya begynner å få en nokså bra fri ved fot, vil jeg begynne å gape over noen LP1 øvelser. Det er moro at en kan begynne å sikte seg inn på de ulike øvelsene. Enya har en god holdt, og en fin dekk på kommando i utg.stilling. Dekk fra holdt var derfor en bra oppgave. Jeg startet med å repetere neddekken og belønnet med ball. Bygde så på leddene foran i god gammeldags baklengskjedingstradisjon. Det hele så veldig vakkert og baklengskjedet ut til slutt (hun ventet fint på dekk-kommando), og en stolt mor kunne si seg fornøyd.

Innkalling Nå kan jeg gå avgårde ca 8m før jeg kaller inn. Hun tjuvstartet to ganger, jeg feilet henne på dette. Deretter satt hun som en statue. Jeg skal likevel være forsiktig med å feile henne for mye. Det er jo bare en pekepinn på at jeg har for høye kriterier.

Det er deilig å komme igang med strukturert LP1 trening. Fram til nå har det egentlig vært trening på alt mulig, alt fra LP1 til LP3, spor og rundering. Med litt mer "snever" trening framover, regner jeg med at progresjonen synes bedre. Og det er jammen viktig for treneren!

I dag har vi tatt 2xdagens gjenstand. TELTPLUGG, BRILLEETUI

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Web Page Counters
Online Coupon Codes